Ballina Sociale 19 vjeçares jetime nga Mitrovica, i duhen 200 mijë euro për transplatim...

19 vjeçares jetime nga Mitrovica, i duhen 200 mijë euro për transplatim të veshkës

Nazlije Sherifi, është duke u përballur me një sëmundje të rëndë.

19- vjeçarja nga Mitrovica, e cila është rritur me mungesën e babait, ka nevojë për ta kryer transplatimin e veshkës, ndërsa ky operacion kryhen në Turqi.

Nazlijes i duhen 200 mijë euro për shërim, e për këtë po kërkohet ndihmë dhe mobilizim.

Familja e saj ka nevojë për ndihmën tuaj. Detajet e xhirollogarisë bankare ku mund të ndihmoni për Nazlijen i gjeni në posterin më poshtë.

Ajo është studente, drejtimi Shkencave Kompjuterike.