Një aksident i rëndë ka ndodhur në fshatin Koprivë të Mitrovicës.

Në disa foto të publikuara në rrjetet sociale, shihet se veturat e aksidentuara janë dëmtuar jashtëzakonisht shumë.

Nuk dihet se cilat janë shkaqet që çuan deri të ky aksident dhe nëse ka persona të lënduar.

Policia e Kosovës nuk ka dhënë detaje përkitazi me këtë rast.