Endrit Thaçi, djali i ish presidentit Hashim Thaçi, ka larguar pothuajse të gjitha fotografitë nga udhëtimet e tij jashtë vendit.

Në llogarinë e tij në Instagram, ku numëron rreth 35 mijë ndjekës, ai ka lënë fototgrafitë me Thaçin dhe nënën e tij, Lumnien.