Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden e ka quajtur presidentin rus Vladimir Putin “kriminel lufte”.

Kjo pasi Rusia ka ashpërsuar sulmet e saj dhe agresionin ndaj shtetit të Ukrainës

“Unë mendoj se ai është një kriminel lufte”, tha Biden për Putin.

Deri më tani, liderët perëndimorë kanë hezituar ta quajnë Putinin një kriminel lufte, por së fundmi, Rusia nuk i ka kursyet as civilët në sulmet e saj në Ukrainë.

Ajo tha se hetimi në vazhdim në Departamentin e Shtetit për krime të luftës ishte ende duke u zhvilluar.