Banda Ushtarake në Shën Petersburg të Rusisë, kishte bërë përgatitjet që të performonte në një qendër tregtare mjaftë të populluar, shkruan Gazetaria civile.

Mirëpo sapo ata kishin filluar të këndonin këngën që kundërshtonte luftën, “Po botës me diell, jo shpërthim bërthamor”, kanë ndërhyrë brutalisht Forcat Speciale ruse, duke i arrestuar anëtarët e bandës ushtarake.

Në videon e xhiruar nga dëshmitarët okularë që ndodheshin aty, shihet mënyra brutale e ndërhyrjes dhe arrestimit të bendit./Gazetaria Civile/