Disa të rinj guximtar të Ukrainës, kanë arritur që t’ua vjedhin autoblindën ushtarëve rus diku në rrethinat e Sumyt.

Kështu ka raportuar “Visegrád 24”, e cila edhe ka publikuar pamje se si të rinjtë ukrainas e ngasin atë në rrethinat e Sumyt, shkruan Gazeta Infokus.

Sipas ukrainasve morali i ushtarëve rus ka rënë ndjeshëm dhe ata nuk janë të interesuar që të luftojnë në Ukrainë, por që artileria ruse është ajo që nga distanca po vazhdon të bombardojë qytete të ndeshmë të Ukrainës dhe caqe të ndryshme përfshirë edhe objektet civile./Gazeta Infokus/