Ka vdekur Riad Aruqi, 9 vjeçar nga Mitrovica, pasi nuk mundi ta përballojë sëmundjen e rëndë nga e cila vuante tash e një kohë.

Aruqi ishte diagnostikuar me Thrombosis iliofemoralis bill. Në ndihmë të tij kishin dalë shumë vullnetmirë dhe Aruqi u trajtua në Turqi e Maqedoni të Veriut.

Ata që i qëndruan afër, falënderuan gjithë donatorët për kontributin.