Me lindjen e diellit, fillon mëngjesi në familjen Mustafa nga Fshati Rahovic. Kryefamiljari Hazir Mustafa bashkë me gruan, vëllezërit dhe kunatat kanë një numër të madh të bletëve me të cilat merret gjatë sezonit.

Por, kjo familje gjithashtu ka rreth 60 lopë, për të cilat duhet një kujdes i madh. Fazlie Mustafa që në orët e hershme kujdeset për qumështin dhe pastrimin e shtëpisë.