Ish-ushtari i UÇK-së, dhe humanisti Adnan Hyseni, ka kërkuar ndihmë për financiare për shërimin 10-vjeçares nga Prizreni, e cila duhet urgjent të udhëtojë në Turqi, për operacion.

Përmes një postimi në Facebook, Hyseni ka thënë se Afrona Shalës i duhen 22 mijë e 775 euro për operim.