Gjatë ditës së enjte në Kosovë u raportua se çmimi i një litër vaj ka shkuar deri në 3.49 euro.

Kjo duke u bazuar në çmimet e rritura të njeri nga marketet e mëdha në kryeqytet.

Natyrshëm ngjalli reagime të shumta në rrjetet sociale dhe u komentua si një shfrytëzim i situatës dhe keqpërdorim nga ana e tregtarëve dhe prodhuesve .

Gjatë ditës u raportua se njëri nga prodhuesit e vajit nuk i ka rritur çmimet, por fajin ia ka hedhur rrjeteve të shitjes.

Mirëpo në orët e pasdites janë vizituar disa nga marketet e mëdha, e ku është konfirmuar se çmimet e vajit dhe disa produkteve tjera esenciale nuk kanë shënuar rritje çmimesh tek dissa soh.

Në marketet e Meridian Expres, Spar, Interex e Albi Market nuk ka lëvizje çmimesh siç mund të shihni edhe në fotot e mëposhtme./Gazeta Infokus/

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.