Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) Ramush Haradinaj, dje ka njoftuar se AAK-së i është bashkuar profesori Faton Hyseni, asamblesit në Kuvendin Komunal të Vushtrrisë.

Haradinaj në postimin e tij theksoi Hysenin na bashkon e kaluara për liri dhe vizion për një Kosovë të zhvilluar.

“Suksesin e Kosovës e garantojnë njerëzit e suksesshëm të saj.

Sot Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, iu bashkua edhe profesori i nderuar Faton Hyseni, asambleist në Kuvendin Komunal të Vushtrrisë.

Me kolegët, deputetin Bekë Berisha dhe Prof. Mensut Ademi kryetar i AAK-së në Vushtrri, kisha nderin të pres z. Kastriot Blakaj djal i Dëshmorit Mustafë Blakaj dhe sipërmarrës i suksesshëm, si dhe Prof. Faton Hyseni.

Me ta na bashkon e kaluara për liri dhe vizioni për një Kosovë të zhvilluar.

Me këtë rast, prof. Fatonit i urova mirëseardhjen në AAK dhe shumë sukses në rrugëtimin e tij politik”, ka njoftuar Haradinaj.