Oleksiy Danilov, sekretar i Këshillit të Sigurisë Kombëtare dhe Mbrojtjes së Ukrainës ka thënë se nëse Rusia do ta fitojë lutën në Ukrainë, cak i radhës do të jetë Lituania.

Inteligjenca ukrainase thitë se është e sigurt se presidenti rus Vladimir Putin, synon që pas Ukrainës të sulmojë Lituaninë, shkruan Gazeta Infokus.

Kujtojmë se Lituania është njëra nga shetet e ish Bashkimit Sovjetik, e cila e para shpalli pavarsinë pas shpërbërjes së ish BRSS-së./Gazeta Infokus/