Qyteti i Lvivit në Ukrainë ka gdhirë mëngjesin nën granatime të shumfishta të forcave ruse.

Kështu raporton “The Kiyv Independent”, e cila ka thënë se në orët e hershme të ditës së sotme janë raportuar granatime të fuqishme dhe të shumëfishta artilerie në këtë qytet.

Kujtojmë se Federata e Rusisë, që nga 25 marsi ka nisur një operacion ushtarak në shkallë të gjërë për pushtimin e Ukrainës./Gazetaria Civile/