18 vjeçari Arlind Gashi nga Prishtina vuan nga sëmundja e kancerit dhe ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ai duhet t’i nënshtrohet një operimi urgjent i cili kushton 48 mijë euro e të cilat familja e ka të pamundur t’i sigurojë, prandaj ka kërkuar ndihmë nga njerëzit vullnetmirë për ta mbledhur këtë shumë.

Më poshtë i gjeni mënyrat se si mund ta ndihmoni 18 vjeçarin Arlind Gashi nga Prishtina:

Xhirollogaria është e hapur në Raiffeisen Bank: 1501001021747492

IBAN: XK05

Kodi Swift: RBKOXKPR

Numri i familjes: +383 49 422 061