KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në siguri të sistemit nga e shtuna deri të martën në disa qytete të Kosovës.

Njoftimi i KEDS:
26.03.2022
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë1.TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti Mazgit (Kodi:15019001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve.Ferizaj1.TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:Dalja 10kV Gaqka (Kodi:400042002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00Vendet: Fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë).Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i TMRR-ve dhe GM, të djegur në TS 10/0.4kV.2.TS 35/10kV Shtërrpcë do të ndërprehet:Dalja 10kV Gotovusha (Kodi:400044005) prej orës 10:00 deri në ora 12:00Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, punimi i kokave kabllovike të tensionit të mesëm.27.03.2022

Punime nga palët e tretaGjakovë1.NS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:Dalja 10kV dalja nr 40 (kodi: 81084023) nga ora 09:00-09:15 dhe 14:45- 15:00Vendet: Rrugët: Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2konsumatorë) dhe Sylejmon Vokshi.Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.2.TS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehet:TS 10/0.4kV Qendra (Kodi:81084023504) prej orës 09:00 deri në ora 15:00Vendet: Rr. UÇK ( një pjesë) dhe rr.Sadik Stavileci.Arsyeja:

Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët në trafostacionin ekzistues, sipas pëlqimit elektro-energjetik.Prishtinë1.TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen në stabiliment te Fati im TS-at prej orës 12:00-12:15 dhe nga ora 13:45-14:00NS 10/0.4kV Ll. Sello 3 (Kodi: 19000035121)NS 10/0.4kV Ll. Sello 1 (Kodi: 19000035123)NS 10/0.4kV Ll. Sello 2 (Kodi: 19000035122)NS 10/0.4kV Kamp-shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)NS 10/0.4kV “EDA” Spitali Intermed Preoc (Kodi: 19000035013)NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)NS 10/0.4kV Banesat Private te shk. L.P.(Kodi:19000035020)NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)NS 10/0.4kV JEHONA Ts Private (Kodi: 19000035100)NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)NS 10/0.4kV

Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000035156)NS 10/0.4kVGani Aliu (Kodi:19000035161)NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekt banesor (Kodi:19000035047)NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa) (Kodi:19000035012)NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk) (Kodi:19000035043)NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)
NS 10/0.4kV

Basri Shahini (Kodi:19000035108)NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi:19000035120)NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)Vendet: Llapna- Sellë 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- FerizajArsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.2.TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:TS 10/0.4 kV Fura Kobake (kodi: 19000035042) nga ora 12:00-14:00Vendet: Furra Kobake dhe konsumatorët komercial.Arsyeja:

Ndërrimi i panelit 10kV në trafostacionin egzistues dhe realizimi i punëve të tjera sipas rekomandimeve në pëlqimin elektro-energjetik dhe projektin e aprovuar.28.03.2022Punime të domosdoshme për siguri të sistemitPrishtinë1.TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:Dalja 10kV Mramor Slivove (Kodi:10014001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00Vendet: Mramor, Slivovë, Brusi, Busia, Zllashë, Viti e Marevcit dhe Mareci.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.Prizren1.TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:Dalja 10kV Mushtishti (Kodi:32000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00Vendet: Fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.28.03.2022Punime në projekte investivePrishtinë1.Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:TS.10/04kV Lagja e Spitalit 5 (Kodi: 19000078102) prej orës 09:00 deri në ora 18:00Vendet: TS Lagjja e Spitalit 5.TS.10/04kV ART CONSTRUCTION (Kodi: 19000078253) prej orës 09:00 deri në ora 18:00Vendet:

TS Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.Prizren1.TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 09:00 deri në ora 12:00Vendet: Fshatrat: Bllacë, Breshani, Duhël, Kastërc, Nishor, Peqan, Semetisht dhe Sllapuzhan.Arsyeja: Vendosja e shtyllave dhe konzollave të tensionit të mesëm.28.03.2022Punime nga palët e tretaPrishtinë1.TS 110/10(20 ) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:Dalja 10kV Fabrika e kasetave (Kodi:19000039) prej orës 10:00-10:10 dhe 14:50- 15:00Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali Varrezat dhe Busia Petroll.Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.2.TS 110/10(20 ) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:TS 10/0.4kV Hajvalia vorret (Kodi:19000039147) prej orës 10:00 deri në ora 15:00TS 10/0.4kV Busia Petrol (Kodi:19000039149) prej orës 10:00 deri në ora 15:00TS 10/0.4kV Abaz Ismajli (Kodi:19000039089) prej orës 10:00 deri në ora 15:00TS 10/0.4kV Fabrika e ngjyrave step ag (Kodi:19000039091) prej orës 10:00 deri në ora 15:00TS 10/0.4kV (Kodi:19000039262) prej orës 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Hajvali (një pjesë), rr.M25-2(një pjesë), rr. Lagjja Marigona dhe Busia Petrol.Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.