Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka thirrur për sot konferencë për media.

Konferenca është thirrur për në ora 11:00 , tek selia qendrore e PDK-së në Prishtinë.

Tema nuk është bërë e ditur, por duke pas parasysh një vjetorin e qeverisjes nga Albin Kurti dhe Lëvizja Vetëvendosje, Krasniqi pritet që të deklarohet lidhur me këtë periudhë dhe qeverisje.