Zhvillimi i intervistave me kandidatët për kryeprokuror të shtetit kanë përfunduar.

Të njëjtat do të transmetohen në Radio Televizionin e Kosovës, shkruan IndeksOnline.

Në garë për pozitën e kryeprokurorit të shtetit janë: Armend Hamiti, prokuror në Prokurorinë e Prishtinës, Blerim Isufaj, kryeprokuror i Prokurorisë Speciale, Kujtim Munishi, kryeprokuror i Prokurorisë së Prishtinës, Lulzim Sulejmani, prokuror në zyrën e kryeprokurorit të shtetit si dhe Shqipdon Fazliu, prokuror në zyrën e kryeprokurorit të shtetit.

Ndërsa, ata u vlerësuan nga komisioni i cili përbëhej nga Jetish Maloku, kryesues, me anëtarët e komisionit prokurorët, Arjana Shajkovci, Bedrie Syla-Alshiqi, Armend Zenelaj dhe Jovo Radoviq.