Trupat ruse kanë shtënë mbi një kolonë grashë dhe fëmijësh ukrainas që po mundoheshin të evakuoheshin nga Kievi nëpërmjet korridorit të gjelbër për të cilin ishin dakorduar edhe rusët, por që nuk e respektuan, shkruan Gazeta Infokus.

Kështu kanë bërë me dije nga Misistria e Mbrojtjes së Ukrainës, të cilët kane treguar se nga ky sulm kanë mbetur të vrarë 7 civilë një nga ta fëmijë, shkruan Gazeta Infokus.

Tashmë kur po përfundon edhe dita e 17 e luftimeve janë shënuar shumë viktima civile në Ukrainë, por edhe shumë humbje nga radhët e ushtrisë pushtuese të Rusisë./Gazeta Infokus?