Rusia ka ndërmarrë veprime radikale ndaj të gjithë atyre që guxojnë të flasin për luftën pushtuese të Rusisë në Ukrainë.

Sigurimi i shtetit dhe policia janë kudo edhe shesheve të qyteteve dhe sapo dikush guxon të flasë apo protestojë qoftë edhe në mënyrë simbolike, pasojnë arrestimet shpeshherë edhe brutale, shkruan Gazeta Infokus.

Shikojeni në videon në vijim se si arrestohet një qytetare se si arrestohet sapo ajo të shfaqë një pankartë me një mbishkrim kundër luftës./Gazeta Infokus/

IMG_9559