Një tank i Ushtrisë së Rusisë, ka shtypur një veturë me duke lwnw tw vrarw tre civil, njwri nga ta i mitur, në rajonin Zaporozhye të Ukrainës.

Sipas raportimeve të gazetarëve nga atje vetura ishte ndalur në anë të rrugës midis dy fshatrave të rrethit të Orekhovsky, kur mesa duket ua zuri rrugën takeve ruse, shkruan Gazeta Infokus.

Ata iu sulën veturës me një tank dhe e shtypën atë, duke lënë të vdekur dy burra dhe një i mitur u dogj i gjallë në makinën që mori flakë pas shtypjes./Gazeta Infokus/