Një burrë shtetas i Ukrainës, hyri në një kuti lodrash për fëmijë në mënyrë që të ikte jasht vendit.

Kjo për arsye se sipas dekretit të presidentit ukrainas çdo burrë nga mosha 18 deri 65 vjet, nuk l3johet të dal kashtë kufijëve, por duhet të qëndroi në ven dhe të jap konyributin e tij në mbrojtje të atdheut.

Por plani dinak i tij u zbulua nga rojet kufitare dirsa ai po kalonte në kurin me Moldavinë, ku u kap dhe nuk u lejua ta lërë Ukrainën.