Një nënë nga Prizreni ka njoftuar policinë se nuk di asgjë për tre djemtë e saj të mitur.

Sipas saj, ata kanë dalë nga shtëpia dhe nuk janë kthyer më.

Rasti po hetohet.

Njoftimi i plotë i policisë:

PERSON I ZHDUKUR /Rr. Beteja e Kabashit, Prizren, 26.03.2022-09:00. Viktima femër shqiptare ka raportuar se tre djemtë e saj të mitur viktimat meshkuj kosovar kanë dalur nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tyre. Rasti nën hetime.