Luftime intensive në veriperëndim të kryeqytetit ukrainas, Kiev.

Forcat ruse tani janë 25 kilometra larg kryeqytetit.

Mikollaiv, qyteti në jugperëndim të Ukrainës po përballet me bombardime të ashpra.

Qyteti jugor Mariupol vazhdon të jetë i rrethuar dhe pa rrymë.

Sulmet të reja ajrore në qytetet, Nikollaev, Dnjipro dhe Kropavnajtski./REL/